KOTIOPPIMISEN PÄIVÄ 1.9. JA TEEMAVIIKKO

1.9.2024 vietetään jälleen Kotioppimisen päivää! Vuoden teemana on Oppimisen monet muodot.

Tervetuloa järjestäjäksi ja osallistujaksi teemaviikon tapahtumiin!

Suomen Kotikouluyhdistys haastaa kaikki pienemmät ja isommat toimijat, niin yhteisöt kuin yksityisetkin henkilöt järjestämään teemaviikolle kotiopetus- ja kotioppimisaiheisia tapahtumia ja kampanjoita sekä keskustelemaan kanavissaan aktiivisesti kotioppimisen monista muodoista.

Teemapäivän ja -viikon hashtagit:
#kotioppimisenpäivä #kotioppimisenpäivä2024 #kotioppimisenviikko #kotioppimisenviikko2024 #oppimisenmonetmuodot

Ilmoitathan Suomen Kotikouluyhdistykselle toimisto(at)suomenkotikouluyhdistys.fi, jos olet järjestämässä jonkinlaista tapahtumaa, niin tiedämme lisätä sen mukaan tapahtumakalenteriimme. Pienemmätkin tempaukset ovat markkinoinnin ja tiedotuksen arvoisia❣

Löydä tapahtuma Facebookista

TEEMAVIIKON OHJELMA (päivittyy):

Maanantai 26.8.  Kotiopetus-kyselyn satoa – webinaari ja keskustelutilaisuus vuoden 2023 Kotiopetus-kyselystä. Tapahtuma järjestetään Zoomissa. Järjestäjänä SuKo ry.

ILMOITTAUTUMINEN

Keskiviikko 28.8. klo 13.00 – 14.30 Kotiopetus oppimisen muotona – Paneelikeskustelu kotiopetuksesta. Tapahtuma järjestetään Zoomissa. Järjestäjänä SuKo ry.

ILMOITTAUTUMINEN

Sunnuntai 1.9. klo 10.15 – 12.00 Tarinoita kotioppimisesta -luento ja kokemuspuheenvuoroja. Koroistentie 2, Turku, Koroisten kahvila avoinna 12.00 – 16.00. Järjestäjänä Turun Feeniks-koulu yhteistyössä SuKo ry:n kanssa.